10 de maig, 2008

Singapur: La Nova York d’Orient

Si al principi del viatge la ciutat ens va agradar, en aquests dos últims dies ens ha enamorat. Ahir mentre sopàvem vàrem arribar a la mateixa conclusió, és una ciutat on hi podríem viure. Quan hi passeges pots trobar una mescla de cultures de tot el món i cada continent. La integració del petits barris és increïble, des de Little India, el barri xinés o el barri àrab amb cases colonials rehabilitades i pintades de tots colors; i per altra banda trobes el modern barri financer amb els gratacels de les grans companyies que no tenen res a envejar al Skyline de Manhattan.





Aquí es viu molt bé, la qualitat de vida és molt elevada, la gent és molt respectuosa (degut a la cultura i a totes les prohibicions %-), tot està molt net i dona gust passejar pels carrers ja que la percepció de seguretat és extremadament alta.

La gent gaudeix de totes les comoditats de la ciutat, passegen pels carrers, van al teatre als cinemes, i sobre tot als centres comercials (entres a qualsevol parada de metro i tens un centre comercial de 5 plantes, tot un espectacle). Supera amb escreix a Kuala Lumpur!

Pots trobar fins i tot un centre comercial només d’informàtica i de fotografia “Sim Slim square”, on has de ser molt pacient amb els venedors que volen vendre’t algun aparell que no necessites (és molt difícil no caure amb la temptació, nosaltres al final vàrem comprar 3 coses per la càmara).

El carrer més típic per a les compres és Orchard Rd on es poden trobar les botigues de totes les marques de luxe, és com passejar per la 5ª avinguda de Nova York.

Si alguna cosa els hi apassiona al Singapurenys són els cotxes de luxe i el tunning. En quant a luxe ens refereim a l’ estil de Suïssa, on la majoria de cotxes son BMW, Audi, Mercedes, Maseratti, Aston Martin, etc, tots de la gamma més alta. En quant a Tunning els cotxes que es veuen son tunejats de veritat, no com els nens de castefa. Aqui tunegen tot el cotxe com a la pel·lícula “The fast & the Furios”, per dins i per fora, ple d’enganxines i flames. Tot un espectacle caminar per la nit a la zona de “Bugis”on totes les obres d’art surten al carrer!


1 comentari:

Kiarys Morillo ha dit...

diantre montro k apero ta ese coche, esta tuneado como me gustan a mi, apuesto k tomaste esa foto para mi jajajajaja.