08 de maig, 2008

Quina pena marxar!

Últim dia a Angkor Wat; el vàrem aprofitar al màxim !
Ens vam deixar pel final els temples més allunyats, el Sun, el nostre conductor ens va portar al temple de les dones i de camí vàrem veure els poblets amb les típiques cases de fusta, elevades, sense electricitat ni aigua potable, (que ben acostumats estem a Barcelona).



El temple de les dones no es molt gran, però el seu relleu i la decoració gravada és de meritable reconeixement, només les dones ho podrien haver fet. El temple va ser construït per dones, ja que el rei es va encapritxar i elles el van crear sencer.


La següent parada va ser a Banteay samre, un temple no molt destacat després d’haver vist tot els altres: encara que ens veina de cami i sempre val la pena veure restes arqueologiques.


L’última visita del matí va ser a Banteay kdei on hi vàrem trobar una parella de nens i un gosset, tant maco...., (ens hauríem dut els tres cap a casa) els hi vàrem fer un munt de fotos. El temple estava molt ben conservat, de proporcions considerables amb llargs passadissos i una gran quantitat de tela aranyes.


Al migdia vam dinar al costat del mercat, que es troba al centre de la ciutat, i després vam recórrer els seus passadissos per fer les ultimes compres, que ja no entren a la maleta. El mercat està compost de 3 mercats en un (Fruita i verdura, teles i bosses i el de joies), tots sota el mateix sostre.


Per acabar vam anar a veure la posta de sol sobre el temple de Phnom Bakheng (tot i que estàvem advertits que era molt turístic i que estaria ple de guiris hi vàrem anar per acomiadar Angkor). La posta de sol és molt normaleta però tot i així es pot fer alguna foto interessant.

El temple d’Angkor Wat es veu molt llunya, i si no portes un super zoom ( un 300, mínim) no faràs gaire. De cop i volta van començar a arribar japonesos per tot arreu, semblava que regalessin sushi en el cim....



Al final vàrem tenir sort i van aparèixer un parell de monjos budistes, els quals ens van regalar un moment màgic!



1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola parelleta, potser que aneu a cercar postes de sol més solitaries i romantiques o ja trobeu a faltar les rambles amb els guiris barcelonins??.Desitjo que aquest meravellos fotomuntatge de fotos i videos que esteu fem el poguem compartir en viu.
Fins aviat.
Maria