11 de maig, 2008

Últim dia a Singapur

Avui és l’últim dia a Singapur i l’aprofitarem al màxim per fer les últimes compres, i si dona temps veure les darreres coses que encara no hem vist! Jejeje, així sempre podrem tornar per veure el que ens ha faltat.

Ahir va ser un dia de espaxurre total, després de tots aquests dies trotant per diferents països necessitàvem unes hores de descans, així que ens vàrem quedar a l’hotel durant el dia. Per la nit vàrem sortir com animals nocturns per a sopar i donar una volta.

Coses de la vida, l’Isaac es va trobar a una amiga mentre creuava un pas de vianants en direcció al Boat quay. Vam estar xerrant una estona i ens va explicar lo encantada que està de viure a Singapur (la gent educada i encantadora, que si el metro és super modern, la seguretat, etc, ....).


Després de fer unes cervesetes i veure la formula 1, en un bar del Boat quay, a vores del riu, vàrem anar caminant al barri xinès on hi soparem! La vidilla nocturna de les paredetes de menjar és increïble (Per la nit es fa el night market, i tanquen els carrers als cotxes quedant tot de carreronets peatonals).


“Lo prometido es deuda”, així que l’Isaac va provar el Burian (la fruita típica del país, que fa una olor horrible (com de bomba fètida) i que esta prohibit portar-la al metro). La veritat és que no és tan bo com ho pintaven,...dolç,?? Ja podeu imaginar on va anar a para el burian.....Aquí us deixem la prova que ho constata:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Veig que heu visitat molts paisos. Anireu també a Japó? ^___^

Anònim ha dit...

Doncs sí l'any que ve ens agradaria anar al Japó per l'epoca del hanami!

Per això anem recollint informació d'altres blogs de viatges sobre el Japó !

KM22