04 de maig, 2008

Cambotja: país de temples

Avui hem arribat a Siem Reap, poble al costat dels temples Angkor Wat.

Ha estat un dia tranquil, ja que després d’aixecar-nos a les 4 del matí per agafar l’avió hem arribat rebentats a l’hotel i hem fet una mica d’espaxurre a la piscina. Després hem acordat amb el nostre conductor del tuctuc ( versió cambotjana) el que visitaríem durant els tres pròxims dies que ens esperen a Angkor Wat.



Per acabar el dia hem vist la posta de sol al temple principal d’Angkor Wat i quina ha estat la nostra sorpresa que ens hem trobat al presentador del nostre programa preferit de la tele ( Amazing Race). Resulta que estan preparant la pròxima temporada del programa que tracte sobre una gimcana pel voltant del món i el guanyador se’n du un premi d’un milió de dolars ! Ha estat molt curiós la trobada i hem pogut parlar una mica amb el presentador i l’equip del programa ( la veritat gent molt encantadora i simpàtica). Un dia amb un final inesperat !!!!


Només dir-vos que ja hem actualitzat les fotos al Flickr del nostre pas per Indonesia i Malaisia:

Bali

Java

Kuala Lumpur

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats per tenir-nos informats cada dia del meravellós viatge que esteu fent. Molts som els que obrim l’ordinador i viatgem junt amb vosaltres gracies al esplèndid reportatge que publiqueu.
Endavant
Ignasi

Anònim ha dit...

Hola parelleta, ja torno a estar en actiu. Les fotos que penjeu son magnifiques. Nosaltres també hem fet fotos que ja compartirem. Realment viatjar et permet coneixer gent , cultures i paisatges que com dieuen mots " t'obre la ment". Espectaculars les fotos de le Torres Petrones, però per mi com les de Cambotja res. Sembla que aneu seguint la ruta prevista, endavant i no falteu a la cita d'anar comunicant les vostres vivencies.
Maria