10 de maig, 2008

Jardí Botànic de Singapur

Si continuem comparant Nova York amb Singapur, aquí hi podem trobar el petit Central Park ( de dimensions molt més reduïdes), però amb l’orquidiari més gran del món. La Sandra era la noia més feliç del món, ja que són les seves flors preferides, ja us podeu imaginar les fotos que va arribar a fer.



Per la entrada més propera a Orchard road, el primer que trobem és un gran estanc ple de peixos i tortugues com les que té la Sandra, a més hi ha una parella de cignes molt macos que hi habiten.


Més endavant et trobes una esplanada on la gent s’estira a llegir i a tocar música amb les amics. Al costat hi trobem una zona de selva abans d’arribar al Orquidiari.

Hi ha més de 200 espècies d’orquídies naturals i més de 500 híbrids (es creen orquídies noves al laboratori amb el creuament d’orquídies naturals, fins i tot n’han creat amb olor (Les orquídies no oloren!)). Un especialista d’orquídies deia, s’ha de tenir paciència, tècnica i molta sort.


Dins del orquidiari hi ha diferents seccions, entre elles hi ha una zona vip on s’hi troben orquídies amb noms de personatges il·lustres que han visitat el Jardí. En aquesta foto hi ha la “Margaret Tatcher”, pero també està la Diana de Galles, Jackie Chan, i molts altres.


El Jardí està molt aconseguit perquè han recreat petites parts de boscos on es troben les orquídies, fins i tot han fet un hivernacle on recreen una selva humida amb cascades i boira.





Encara que no siguis un apassionat de les orquídies és veritablement interessant visitar-lo.