10 de maig, 2008

City hall i Raffles Places


En aquestes dues parades de metro hi ha el districte financer de Singapur. Els edificis són altíssims i la gent que t’hi trobes va amb el vestit típic d’executiu agressiu ! Tots ells a l’acabar la jornada laboral es reuneixen al Boat Quay ( la desembocadura del riu) on s’hi concentren una pila de bars i restaurants on pots sopar i prendre copes a les seves terrasses amb vistes al riu.


No et pots perdre la visita al teatre Esplanade, un edifici arquitectònic molt original, que se sembla a un burian ( fruita típica del país que desprèn una olor molt desagradable però diuen que és molt dolça – L’Isaac ha promès que la provarà abans de marxar- com anècdota dir-vos que de la pudor que fa està prohibit entrar en el metro amb burians).





Fa poc ( 1 març 2008) es va inaugurar a Singapur la nòria més gran del món, superant per 30 metres a la famosa nòria de Londres. Nosaltres vam esperar a la posta de sol per pujar-hi. Durant 40 minuts que tarda en donar tota la volta, vam estar gaudint de les vistes de tot Singapur i fent fotos de l’skyline de la ciutat.



Per acabar el dia vam fer una última parada al passeig marítim on hi havia concerts a l’ aire lliure i vam omplir la panxa en un italià del Boat Quay.




1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola parelleta, que magnific que es Singapur, tot els edificis, el jardi, que ja imagino a la Sandra encantada i l'estil de vida que relateu, però , per favor, torneu, no us quedeu a viure.
Com no em estat a la ciutat de Singapur, nomes a l'aeroport, l'impacte ha estat sensacional, si tornem per aquelles terres intentare'm parar un parell de dies a la ciutat. Gràcies, per totes les sugerencies que aneu fent. Fins aviat.
Maria