08 de juliol, 2008

Cap de setmana a la Costa Brava !

Aquest cap de setmana, ens hem escapat a la Costa Brava i ha donat la casualitat que no hem parat de veure actes culturals i esportius! Resulta que en el Càmping “la Ballena Alegre” feien una quedada de furgonetes Volkswagen de tots els models, anys i colors per escollir. A la Sandra li ha fet molta il·lusió veure’ls, perquè de petita amb els seus pares va donar la volta per Europa amb la platanita ( una volkswagen T2 groga).














El mateix dia i en el mateix lloc sense saber-ho feien el campionat mundial de windsurf en la platja del càmping a Sant Pere Pescador i ens hem distret una mica amb els salts i els girs que feien! Hem intentat prendre el sol mentre veiem la cursa però feia una rasca que pelava i amb un vent que en comptes d’anar-nos traient roba ens hem posat a sobre tot el que portàvem !!











Després per omplir la panxa hem anat a menjar a una masia del poble i ens hem fotut les botes amb un dinar casolà per llepar-se els dits ! I amb la panxa a punt de petar necessitàvem una siesta, així que hem anat directes a provar el nou hotel del Golf de l’Empordà. Gràcies als enxufes de l’Isaac hem aconseguit una habitació a super bon preu, és que tenim una flor al cul! L’hotel està de conya ( té spa i piscina) i té unes vistes que sembla que estiguis al mig de la natura. Hem dormit de conya !






Al dia següent tot i que feia mal temps vam fer via cap a l’Estartit per passejar una mica i veure una cursa de velers teledirigits. Després hem quedat amb uns amics per anar a fer una paella a un xiringuito de la platja i xerrar una mica. Un cap de setmana rodó !

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei hola! Merci per la vostra visita a la nostra web de la volta al món, sempre fa il·lusió que algún desconegut t'escrigui! jejeje

Aprofitarem els nostres últims dies a casa per llegir una mica el vostre blog per veure què ens pot servir! Si teniu qualsevol recomanació ja sabeu la nostra web! :)