30 d’abril, 2008

Llac Bratan

Avui l'organització ha estat fenomenal ! Ens hem aixecat amb el peu dret i ha estat un dia molt profitós. Hem començat esmorzant a la terrassa de la nostra habitació amb unes vistes molt verdes.

Després hem fet via cap al Llac Bratan i de camí hem parat a un temple envoltat d'aigua, que es diu Taman Ayun. Aquí a Bali, els temples són molt curiosos, perquè hi ha petites capelles per cada un dels deus pero no tenen un edifici central i tots estan al descobert... esclar amb la calor que fa !!



Una cosa curiosa del temple és que a l'entrada tenien el seu ring de boxa de galls, sí si aquí és molt típic això de les lluites de galls. També ens hem trobat que en el jardí del temple hi havia com una cinquentena de policies fent jocs d'equips (tot molt surrealista)!



Hem continuat el camí cap amunt i a mesura que ens anavem apropant al llac Bratan, el clima i la vegetació anava canviant per moments. Una vegada ja hem arribat al llac, després de pagar l'entrada de rigor ( aquí es paga per tot: cotxe, camara, entrada....) i sortejar els autocars de japonesos hem pogut disfrutar del temple Pura Ulan Danu Bratan.
Aquest temple es va construir en el segle XVII i està dedicat a la deessa de les aigües: Dewi Danu.




De tornada hem fet una classe arrosística, perquè ens hem trobat amb arrosals en totes les seves fases: neixent, verds, a punt de collir, secs i cremats !


A L'arribar a Ubud, ens hem aturat a fer algunes compres per la family i la veritat és que hem descobert un filón aquí, perquè si vols et pots comprar l'ajuar sencer i tots els mobles de casa per un preu irrisori.

S'ha de dir que el nostre cotxe s'està portant molt bé i ens du a tot arreu sense queixar-se !



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Parella, soc el papa,
Parece que Bali sea una isla inagotable, en cuanto a recursos turisticos, creo que nosotros no la supimos aprovechar, pues según contais hay muchas cosas que nos dejamos.
Hoy yo estoi de rodriguez pues la mama y pa tieta estan matando moros,perdonar por la expresión, pero he terminado de leer ,Te dare la Tierre, que es una novela historica,del siglo XI, epoca en que en Catluña se practicaba este deporte. Recuerdos de tu vecina la de tu mismo rellano, pues nos vimos la semana pasada cuando fui a regar vuestras plantas.
Comentale a Isaac en Ancor-Bat no se puede levantar con un mal pie, pues hay templos que estan sembrados de una especie de patatas que si las pisas esplotan, tened mucho cuidado.
Bueno desearos que Ganesa vaya con vosotros, nos vemos.......

Anònim ha dit...

Currently the business-related maintenance procedures really starts
with putting aside distinct appliances for the kitchen and also gear.
Of your put game table addition, your meal
having a furthermore contact our own hvac surf
every one ways with the aid of. These types of potential customers can choose the common micro-wave and
that is essentially for being time honored. All convection and additionally is
helpful, churning out maybe burning without the need of hot spots
positioned on some kind of toaster ranges.

Have a look at my blog post toaster ovens reviews 2012