23 d’abril, 2008

Sant Jordi o el dia de la Marmota ?




Segurament la majoria de vosaltres hagueu celebrat el dia de Sant Jordi. Nosaltres en canvi hem celebrat el dia de la marmota. No hem fet res més que dormir, descansar i ... descansar! És més ens hem recordat que era Sant Jordi a última hora del dia.

Ahir l’Isaac es va fer un massatge que el va deixar K.O, i avui no tenim moltes coses a explicar, així que us deixarem un parell de fotos del resort on estem per a què us caigui la babeta.... Com a nosaltres ens està passant ! La veritat és que estem en un indret preciós, tot està cuidat al màxim detall i els balinesos que hi treballen són gent encantadora ( L'amic de l'Isaac diu que aquí somriuen de cor !). De moment no coneixem moltes coses de la seva cultura, però entre espaxurre i espaxurre la Sandra està preparant el que farem els pròxims dies. El nostre camp base serà Ubud, un poble al centre de la illa, capital cultural i artística de tot Indònesia.

Ara anirem a sopar a casa l’amic de l’Isaac, on ens està esperant un soparet Japonès. Així que ja us explicarem demà. La veritat és que ens està cuidant moltíssim !

I per acabar aquest post no ens volem oblidar de felicitar a tots els Jordis, Jorgines i enamorats!

I com diuen per aquí Selamat Jalan (= fins aviat)!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola parelleta, quines imatges més estresants que envieu, eh.... Per aqui tot bé, com cada dia. Ahir més festa per Sant Jordi i ja està. Demà marxem cap a les Illes i el cap de setmana , desitjo estar en un paisatge semblant al vostre. Aprofiteu que el bon resort ja finalitza, pero com dieu la realitat de la gent es viu més a prop. Si aneu a Ubud , atenció amb les galeries d'art, perque despres es veuen totes les copies tot i que sempre dieuen que son pintures originals.
Estic a la facu, marxo a donar la classe. Adeu.
Maria

Anònim ha dit...

Bellisssiiimoooo!
Quina enveja!