29 d’abril, 2008

D'excursio per l'illa: L'Isaac s'ha llevat amb el peu esquerre!


Avui ha estat un dia de trote; hem agafat el cotxe per anar cap al nord-est de l'illa per veure el volcà Gunung Batur, que té 1717 metres d'alçada. Però abans d'arribar i quan portavem mitja hora de camí, l'Isaac s'ha enrecordat que no havia agafat el carnet de conduir internacional !!!! Mitja volta cap a l'hotel :-$ Gràcies als deus que hem tornat a buscar-los, perquè quan ja estavem a punt d'arribar al volcà i pensant que no ens havia servit de res ¡ la policia ! Havien parat a 4 francesos que no portaven el carnet internacional i tenien una cara de felicitat ( aqui els policies es treuen un sobresou extorsionant als guiris ! I a més estem a final de mes o sigui que no sabem quina clatellada els hauran fomut, perquè a nosaltres ens han deixat passar ! uffffff)

No us creieu pas que hem pujat fins al cim del volcà! Resulta que hi ha una mafia d'excursions de trekkings que si no els contractes a ells et destrossen el cotxe !!! I no ho voliem comprovar, així que ens hem quedat a la vall del volcà en un hot springs: un petit spa amb piscines d'aigua calenta directe del volcà.

Per donar una volta pel llac del Batur s'ha d'anar per una carretera que es digna de veure: sembla com la pista d'un escalextric de muntanya... puja-baixa-dreta-esquerre ! Tot i aqixò les vistes eren increibles, perque estàvem envoltats de pedres volcàniques.


Després del descans hem anat per un pas de muntanya fins el temple de Besakih, el més gran de l'illa. En realitat són 23 temples que formen un conjunt espectacular. Avui era dia festiu i estava ple d'ofrenes del balinesos. Gràcies als blogs d'altres viatgers ens hem escapat de bones estafades: que si una ofrena pel cotxe, que si un guia imprescindible, que si un sarong ( un pareo per tapar les cames), per aparcar el cotxe.....

Aquí l'Isaac ha fet la segona del dia: s'ha deixat les claus a dins del cotxe amb totes les portes tancades!!!! %-) Sort de l'enginy dels balinesos que ràpidament han convertit un penjarobes en una eina per obrir cotxes i despres de mitja hora ho han aconseguit !! ueueueueue !! ja ens veiem dormint al parking. Li hem donat una bona propina al poli ( 5 eurillos).

Finalment hem aconseguit entrar al temple però quina gràcia ens ha fet al veure que estava ple de boira i no hi havia ningú ( ja eren les 5 de la tarda), però poc a poc s'ha anat obrint el cel i al final ha estat un passeig encantador.


De tornada, per acabar bé el dia L'Isaac ens volia donar una volta per un temple i s'ha fotut de ple en el cami d'entrada d'un temple. Resulta que anava cagant osties i no ha vist la curva i en comptes d'anar a la dreta ha seguit recte, ja us podeu imaginar el crit que ha fotut la Sandra !!! AHHHHHHHHH!! S'ha de dir però que tot ha quedat en una anècdota i no ens ha passat res de res !!

Al final ha estat un dia mogudet com ja acabeu de llegir, aixi que amb el vostre permís anem a dormir .

Esperem que demà l'Isaac es llevi amb el peu dret !

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola parelleta, continuo escribint encara que veig que ningú s'anima. Quins records més macos de la nostra estada a l'estiu. Quina gracia que al temple hi hagues boira a nosasltres ens va cuare un xafec,el nostre guia ja portava al cotxe paraigues, i també els mocadors per tapar-nos per poder entrar perque despres hi ha les estafes. El dia sembla que ha sigut mogut però ho podeu explicar i és molt important, heu salvat els tràmits amb la poli que son molt empipadors. Feu una pinta de felicitat que encomana més ganes de tornar al país. Que tal les terrases d'arros?. Les fotos son molt bones. Recordeu que si les aigues del llac desapareixen a correr, vol dir que l volcà pot entrar en erupció. Vinga fins demà.
Maria

Anònim ha dit...

bon comencament