22 d’abril, 2008

Hem arribat a l’illa dels deús !

Si els deus vinguessin a Bali, dormirien en el nostre hotel (Intercontinental Bali Resort) ! Això que us explicarem ara és per flipar: ens han vingut a recollir uns encantadors balinesos a la porta de l’avió, després ens han fet tots els tramits (saltar-nos tota la cua, fer-nos el visat i recollir-nos les maletes ), mentre nosaltres estàvem en un petit oasis dins l’aeroport prenent-nos un cocktel de llimona i mel. A l’arribar a hotel ens han explicat que ho tenim tot i més inclòs en l’habitació. Per cert, pedazo habitació !!!!!!
No ens ha tocat la loteria, però és que l'Isaac té bons contactes i un amic seu ens ha convidat al seu hotel.

Ara que ja ens estem acostumant anem a domir com deus !
Bona nit !

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola parelleta, ja veig que aneu acumulant experiencies enriquidores, sorolls media-mbientals-personals,.... La vostra entrada al pais no va ser com la nostre, però hi ha classes ja es sabut. Aprofiteu al màxim sense deixar de tenir els peus a terra .
Fins aviat.
Petonets.
Maria

Anònim ha dit...

Hola , ja he vist le svostres meravelloses fotos de l'habitació de l'hotel, però no sé si estic deixa'm bé els missatges. M'ho podeu dir??.
Maria

Anònim ha dit...

Apa, quin hotel!!! Que us ho passeu molt bé i continueu gaudint d'aquest fantàstic viatge!! Des de la feina us seguim amb enveja!!!

Petonets

Laia