25 de juliol, 2010

PARC NATURAL DE KIRINDY:


A mig camí entre el parc natural de Bemahara i Morondova, hi ha un petit parc natural anomenat Kirindy. El seu nom en llengua malgatxe significa indret estret amb fauna salvatge.

Aquí vam poder fer una sortida per la nit per veure els lèmurs i altres animals nocturns. Va ser una experiència molt curiosa, perquè a priori pensàvem que no veuríem res i després no paràvem de creuar-nos amb lèmurs, camaleons, ocells i altres animalons del bosc. No tenim cap foto que ensenyar-vos ja que la cosa estava una mica difícil perquè no paraven quiets.




Per dormir ens varem quedar en les cabanyes del parc natural. Són prou còmodes i el menjar que preparen les cuineres està esplèndid per les condicions que hi tenen. Al costat de la nostra cabanya, hi havia una representació d’una tomba típica. Us hem fet una fotografia d’un detall perquè veieu que animats marxen a l’altre món! Jejejej








Pel matí vam tornar al bosc per veure més animals i ens vam creuar amb dues famílies de lèmurs blancs i marrons. També vam veure orquídies (minúscules) i algunes papallones i cucs de seda.
Un petonarro,
Isaac i Sandra
Km22

1 comentari:

Anònim ha dit...

Veieu com son una monada els lemurs? .... son wapissims! Per cert, he quedat impressionada amb les fotos dels baobabs ... me'ls imaginava grans però ostres, les vostres fotos, son IMPRESSIONANTS!