28 de juliol, 2010

HOTEL AMARINA: NOSY BE

Salama!

Volíem una lluna de mel poc comuna i que cap dels dos hagués estat abans en el país, i el destí ens va enviar cap a Madagascar. Un indret que segons posa a la guia arriba gent de dos tipus, els que gaudeixin fent trekking per la muntanya o els que busquen una illa paradisíaca on desconnectar i poder relaxar-se.

Nosaltres som un mix d’aquestes dues opcions, per això després dels Tsingys... i les hores amb cotxe, vàrem decidir agafar un avió i volar cap a Nosy Be, una petita illa que queda al Nord-Oest de Madagascar. Després de buscar i comparar molt, vàrem escollir el millor: l’hotel Amarina.



Només us direm que aquests nou dies han estat una petita lluna de mel dins la nostra lluna de mel: Començar el dia amb un crep de xocolata, decidir si platja o piscina (la decisió més complicada del dia!), algun que altre combinat de fruites, o Caipirinha..., dinar (un altre moment difícil.. per decidir, entre marisc o un bon entrecot), un altre bany, el massatge relaxant diari, i la posta de sol acompanyada d’un altre cocktail. Ahhh, ens oblidàvem, i entre mig molt amor!! Jejejej

Ahir pel nostre comiat, el Director de l’hotel, Marcelo (un francès encantador que ens ha cuidat com si fóssim part de la seva família), ens va regalar un sopar romàntic a la platja, la millor despedida que podíem tenir!

Isaac i Sandra
Km22

P.d: Demà marxem 4 dies a fer una ruta pel parc natural d'Ankarana, així que no arribem a Diego Suarez no tindrem connexió de nou.

Una abraçada.