24 de juliol, 2010

CANOA PEL PARC NATURAL DE BEMAHARA:

Salama !

Després d’un llarg dia de caminada pels Tsingys, al matí següent vàrem començar la jornada amb un passeig en canoa de dues hores pel riu Manambolo.

La Sandra no les tenia totes quan el guia li va dir que hi havia cocodrils al riu i va veure que de la canoa al seu cul hi havia menys de 10 centímetres !
El nostre guia ens va ensenyar diferents coves amagades en la riba del riu on hi havia una pila d’estalactites i d’estalagmites, realment una sorpresa pels nostres ulls!



Finalment va ser un viatge tranquil i molt relaxant, veient de tant en tant algun ocell o lèmur apropant-se a la vora per beure aigua. Una altra curiositat d’aquest passeig fou que vàrem veure les tombes típiques del poblat autòcton. Resulta que en comptes d’enterrar als seus difunts, els col·loquen en els espais formats per l’erosió del riu que hi ha a les roques de vora el riu. Quan els van a visitar han de portar-los mel o alcohol!




Després havíem de desfer el camí d’anada del primer dia.... ufff només de pensar-ho els nostres ronyons ja es queixen ! Però com a Madagascar sempre hi ha imprevistos, a meitat de camí ens vàrem trobar un camió espatllat que ens barrava el pas. Total, que el nostre conductor sense pensar-s’ho dues vegades posa la reductora i es marca un off-road per esquivar-lo. De totes maneres, com aquí la gent és molt educada ens pararem de nou per ajudar-los: va ser molt fàcil, només van haver de treure la nostra bateria del 4x4, li van posar al camió, aquest es va engegar i de nou ens la van tornar ! Al cap de 20 minuts ja estava tot el problema solucionat!

Fins aviat!
Isaac i Sandra
Km22

1 comentari:

Anònim ha dit...

me encanta!!!! es precioso!!! estoy enganchada a vuestro viaje!!!jajajaj, cuando llegueis a la zona de playas casi que me quedare sin respiración!!!

Un beso muy fuerte a los dos!!!!!
Viva los novios!

Bea