15 de juliol, 2010

COMENÇA LA LLUNA DE MEL: MADAGASCAR

Hola a tothom,
Ahir va començar la nostra lluna de mel per terres africanes. Després de molt negociar entre l'isaac i la Sandra al final vam decidir que Madagascar complia tots els requisits (aventura, platges paradisíaques, indrets poc explorats i molta natura ).

I que millor que començar aquesta aventura que amb la benvignuda d'un sol rogent com el de la foto. Vaja que vam entrar amb molt bon rotllo a l'avió desitjant que les deu hores de vol passessin ràpides.


La primera impressió a l'hora de pujar a l'avió fou que hi havia molta gent autòctona i pocs "guiris". Al nostre costat es va asseure un malgatxe que anava acompanyat per un grup de joves americans que anaven al sud a fer una missio humanitària. Amb ell vam aprendre les primeres paraules en malgatxe (salama = hola , marahaba = gràcies i aiwa= si).De moment no sabem cap més, però ja anirem augmentant el nostre vocabulari.

De totes maneres, aquí gairebé tothom parla francés i amb l'Isaac estem salvats. A més la gent és encantadora i sempre s'apropen a saludar-nos (diguem que és perquè som els únics de pell blanca en 15km a la rodona). ahhh i quan els hi diem que som de Barcelona, Espanya, s'emocionen i ens diuen: ohh sou els campions del món de futbol! I és que ens agradi o no el futbol sempre és un bon tema per començar a petar la xerrada....

Aquest matí ens hem dedicat a còneixer una mica la capital de Madagascar: Antananarivo. El seu nom és tan llarg que aquí li diuen Tana. Aquí us deixem algunes fotos nostres del passeig pel barri de Haut-ville i pel mercat.











Demà marxem cap a Morondava a fer un recorregut de 4 dies per diversos parcs naturals així que ja us ho explicarem tot quan arribem a Nosy Be.
Isaac i Sandra
Km22

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola, la darrera foto sembla Rupit. Alguna cosa passa , la Sandra tota destapada i l'Isaac de maniga llarga ??? Vinga bon viatge i segui publicant fotos.
Maria