22 de juny, 2011

Patara Farm: un dia amb els elefants!

Sawadee!


Pel matí ben d’hora ens va venir a buscar una minivan per endinsar-nos en la selva Tailandesa i poder arribar a la granja Patara. És una organització que durant més de 10 anys estan intentant recuperar la població mundial de l’elefant. La seva filosofia consisteix en poder acollir aquells elefants que han estat explotats o que són objecte d’espectacles per als turistes. Ells els hi donen una família, un habitat, cura i alimentació saludable. És per això que ja han nascut més de 15 elefantets a la granja i va a més!
Consideren que els elefants són animals molt intel·ligents però que se’ls ha de dedicar una atenció especial perquè són d’una gran sensibilitat.





Durant el dia que vam passar amb ells ens van explicar una mica com són els elefants, el risc d’extinció i com se’ls ha de cuidar. És per això que a cada un ens van assignar un elefant i ens vam haver de fer càrrec de fer-li una revisió de la salut (obrint les caques inclòs! arggg), netejar-los, donar-los de menjar (cada dia ingereixen 50 kilos d’aliments i centenars de litres d’aigua) i jugar amb ells a l’aigua mentre ens banyàvem al riu.



A L’Isaac li van assignar una femella de més de 30 anys i a la Sandra un pedazo mascle de 17 anys amb uns ullals enormes! Però tots dos eren uns trossos de pa i molt simpàtics! Tot i que va ser poc temps, al final ens va fer penita despedir-nos d’ells.....
Realment és una de les experiències més increïbles d’aquest viatge i com diu l’Isaac això passa un cop a la vida i s’ha de gaudir a tope!


Si algú s’anima a venir a Tailàndia us recomanem que aneu amb Patara Farm i ni us mireu els altres espectacles d’elefants on els obliguen a pintar, jugar a futbol o carregar amb tones de fusta. Realment en aquesta organització s’estima als elefants i es fa un treball excepcional!



Una abraçada i ens veiem en el pròxim post a l'illa paradisíaca de Ko Tao !


Isaac i Sandra

Km22

5 comentaris:

Anna ha dit...

encara ara estic impressionada quan us he vist sobre l'elefant! què fort!
jajaja

veig que esteu molt bé ;)

una abraçada gran des de Barcelona!

Anna

marilaiana ha dit...

Hola som les tres princeses de Sant Boi, hem vist les fotos i els videos i ens han agradat molt!Esperem algun dia poder anar nosaltres també.
Esperm veure'ns aviat perquè ens u explique tot.

Una abraçada i un super petó

(L)(K):)

Anònim ha dit...

Nois, quin blog més xulo!! I quina currada de video!! De ben segur que us anirem seguint! Espero que la tornada hagi anat bé!! Ahir van fer callejeros a Thailandia i sorita el Brujo!! Que gran!! Un peto parella. Anabel i Xavi.

malVIatge ha dit...

un bloc genial... una abraçada. Esteu entre els meus preferits ;-)

http://viatgesensefutbol.blogspot.com/

Salut i viatges

Mateu ha dit...

Què guapo el vídeo!!!!!!! Jo també vull jugar amb els elefants!! :)))