16 de desembre, 2008

Zanzibar!


Jambo (hola)!

La veritat és que aquests dies hem intentat poder actualitzar el blog, però ens és impossible perquè la connexió a internet va fatal i a més durant el dia marxa cada tres per quatre la llum. Així que només dir-vos que la resta del safari us l’explicarem un cop haguem arribat a Barcelona i podrem penjar totes les fotos del viatge. Aquí us deixem algunes d’aquests últims dies per Zanzibar, una illa realment paradisíaca ! Però que pels muzungus ( gent blanca en swahili) és una mica perillosa perquè tot i posar-nos protecció 50 i estar tot el dia espaxurrats a la ombra llegint ens hem quedat com unes gambes!


Una abraçada ben forta a tots i akuna matata!


Isaac i Sandra



Km22

LLAC MANYARA

Jambo!


Primer dia de safari!

Abans de sortir d’Arusha hem anat a pagar el nostre safari que vàrem contractar ahir a la tarda amb l’empresa “Shidolya Tours & safaris”.

A l’agència hem parlat amb una parella de francesos que tenien un safari + trekking pel Kilimanjaro de 11 dies. Nosaltres no estem preparats per a aquests tutes... ni física ni “indumentariament” parlant. Així que ens decantat només per la primera part, 5 dies de safari pel llac Manyara, Serengeti i el Ngorngoro, com algú va escriure “el jardí de l’edèn ple de bèsties en perill d’extinció”.

Per a que ens sortís més econòmic, hem escollit l´opció “camping”, i compartint jeep. També hi ha l’opció d’allotjar-se en “Lodges” però és excessivament car per la nostra butxaca.


Pel mati hem anat a recollir als nostres companys de safari, una mare i una filla holandeses, que s’allotjaven a casa d’uns amics, i quina casa! Resulta que hem anat a parar a un barri amb cases de luxe, enmig dels camps de cafè, on hi viuen europeus que treballen a Tanzania. Fins i tot hi havia una veïna que en comptes de tenir un gos al jardí, tenia dues zebres!! On s’ha vist això. %)


El nostre safari ha començat al llac Manyara, una reserva natural que es troba a unes 2 hores d’Arusha. Pel camí ens hem trobat diversos poblats masai amb les seves robes colorides.

Hem parat just abans d’entrar al parc en un camping “Twiga Campsite”, on ens allotjarem aquesta nit, el cuiner ens ha preparat el dinar, i hem muntat les tendes de campanya.

Després ens hem endinsat en la reserva natural on ens esperava una tarda que segons el guia ha estat excel·lent ! Hem pogut passejar al costat de girafes, veure a un metre de distància 5 elefants i un bebè menjant herba; també una família sencera de micos que es posaven les botes menjant els fruits d’un arbre i de mentre al costat estaven els hipopòtams en la seva piscina particular junt amb els flamencs.

La veritat és que ha estat impressionant, perquè poder veure els animals en el seu habitat, en llibertat i compartint espais no ens ho podíem imaginar ! Res a veure amb el zoo o un documental de la 2.

En arribar al campament, en Joseph el cuiner, ens estava esperant amb un bon tiberi tanzani. Per la nit va caure una tromba d’aigua i la nostra tenda de campanya va quedar com una piscina flotant, tot estava xop, inclòs els nostres sacs ! Però ja se sap anar en època de pluges i allotjar-se en una tenda de campanya té els seus riscos ! Però pel matí tot solucionat, perquè el nostre guia Daniel ens va canviar la tenda per la d’uns altres que ja tornaven cap a casa. Així que la resta de dies hem dormit ben secs !


Una abracada ben forta a tots i akuna matata
Isaac i Sandra
Km 22





08 de desembre, 2008

Aventures africanes

Hola a tots i totes !

Comencem una nova aventura per terres africanes, despres d'haver hagut de cancelar un viatge a Tailandia per la situacio politica del pais.

D'aqui a 10minuts ens espera el nostre jeep direccio cap a Serengeti i Ngorongoro i els poblats masai.

Estem molt ilusionats tot i que aqui el preu de les coses es molt car !!!!! Estem mal acostumats a Asia !

Una abracada ben forta i akuna matata !!

Ens veiem d'aqui 5 dies a la tornada !

Isaac i Sandra
Km22